Avantajele
caselor din lemn

Confort sporit, costuri diminuate. Află totul despre avantajele caselor din lemn mai jos.

Avantajele caselor din lemn

Confort sporit, costuri diminuate. Află totul despre avantajele caselor din lemn mai jos.

DESCOPERĂ AVANTAJELE

Întregul ansamblu de materiale lemnoase și tehnologia de prelucrare și tratare a lemnului pe care le-am folosit la Green Future Snagov este produs de Ecokit – producător român de case de lemn cu zeci de ani de experiență în producția și montajul caselor de lemn eficiente energetic și case pasive.

Datorită acestei alegeri, casele Green Future Snagov sunt și vor rămâne mereu eficiente din punct de vedere energetic, confortabile pe tot parcursul anului, folosind doar o fracțiune din energia pe care o casă obișnuită o consumă în mod normal.

Folosim numai materiale de construcție naturale, netoxice, durabile și fără substanțe chimice. Mai mult, conținutul scăzut de compuși organici volatili (adică orice compus de carbon) nu va lăsa o amprentă gravă asupra mediului natural.

Confort termic superior, fără să consumi mult

Lumină naturală abundentă datorită ferestrelor eficiente energetic

Izolație excelentă din punct de vedere termic, acustic, dar și ecologic

Acoperiș de tablă din oțel zincat cu o mare longevitate, chiar și fără întreținere

Design rezistent care va dura ani

Arhitectură modernă ușor de personalizat

Detalii de înaltă calitate, cu întreținere redusă

Materialele naturale din surse sustenabile nu sunt doar prietenoase cu mediul, dar oferă și multe beneficii concrete. Spre exemplu:

Izolația, un ingredient crucial în obținerea confortului termic

Nu există doar pentru a te proteja de frigul iernii, ci și de căldura verii. Vata minerală folosită de noi oferă proprietăți termice și acustice excelente. Are, de asemenea, caracteristici extraordinare de performanță la foc și este eficientă chiar și la temperaturi foarte ridicate.

Cheltuieli energetice reduse

Locuințele pe structură de lemn consumă mult mai puțin pentru încălzire, datorită materialelor izolatoare de calitate folosite. Astfel, casele vor fi prietenoase și cu mediul, și cu buzunarul tău în momentul achitării facturilor la energie.

Excelent raport calitate-preț

Chiar dacă într-o primă etapă costurile unei case de lemn sunt foarte apropiate de costurile unei case de zidărie, de-a lungul timpului, datorită cheltuielilor de exploatare net inferioare unei case de zidărie, prețul va fi mult mai avantajos pe termen lung, în favoarea ta.

Casele de lemn sunt cele mai rezistente în caz de cutremur

Sistemul constructiv de tip framing conferă caselor noastre de lemn o rezistență seismică avansată. Folosind conectorii și îmbinările metalice de tip multicui Mitek, casele noastre sunt flexibile și elastice, putând rezista la seisme de până la 8 grade pe scara Richter.

structura casa de lemn

Design și modernitate

Locuințele de lemn nu înseamnă neapărat cabanele clasice, așa cum imaginea lor a rămas întipărită în mentalul colectiv. Casele Green Future Snagov propun spații moderne și echilibrate, cu un design flexibil, reinterpretat, fresh.