Despre Green Future Residence

GREEN FUTURE Group este unul dintre producătorii de top din România de articole premium destinate somnului. Compania, fondată în 2004, a fost construită în jurul unui nucleu de oameni tineri și dinamici. 

Având o experiență de peste 10 ani în domeniu, aducem în fața consumatorilor numai produse de cea mai înaltă calitate. Suntem prezenți atât pe piața din România, cât și în Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova și Suedia.

GREEN FUTURE Residence reprezintă divizia de dezvoltări imobiliare a grupului, înființată în 2011, al cărei scop este livrarea de locuințe accesibile, respectând toate normele din construcții și având un nivel de calitate ridicat.

Ne mândrim cu produsele noastre și ne dorim să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a ne face clienții fericiți prin prisma calității serviciilor noastre.

11 Ani

Experiență în dezvoltare rezidențială

150 Case construite

În diferite zone din București și împrejurimi

6 Proiecte

Finalizate și predate

70 Case în Construcție

Cu aceeași calitate și confort ca până acum

Ce spun clienții noștri

Casa este minunata pentru noi, un vis devenit realitate; ansamblul de asemenea cat si vecinii alesi cu grija. Pretul a fost foarte corect pentru ce s-a oferit iar, vorba socrilor: parca stam la pensiune, nu intr-o casa de oras.

Bogdan SchiauClient Green Future Mogoșoaia

Consider calitatea aliniata cu pretul platit de noi si abia astept sa ne mutam!

Alex StoianClient Green Future Mogoșoaia

Ne place foarte mult si suntem extrem de multumiti de alegerea facuta.

Iulian BarbuClient Green Future Mogoșoaia