Confort și siguranță
pe termen lung

Casele din povești nu au rezistat timpului pentru că erau fermecate, ci pentru că aveau materiale și finisaje de calitate. 

Confort și siguranță pe termen lung

Casele din povești nu au rezistat timpului pentru că erau fermecate, ci pentru că aveau materiale și finisaje de calitate. Află cum Green Future Snagov va fi parte din povestea ta.

VEZI DETALII

Casele noastre îmbină aspectul pitoresc cu abordarea modernă: materialele folosite sunt sigure, rezistente, dar reinterpretate într-un stil elegant și actual. 

Păstrarea temperaturii optime în interiorul locuinței este extrem de importantă. Când ai parte de confort termic la tine acasă, verile nu ți se vor părea prea calde, și nici iernile prea reci. De aceea, noi am apelat la centrala termică în condensație.    

Interioarele vor fi finisate cu gresie, faianță și parchet, băile – complet echipate, iar geamurile termopan vor permite luminii naturale să pătrundă în fiecare încăpere pentru un plus de energie. Să nu uităm de generoasele terase și grădini, care te fac să simți că ai o mică parte din natură chiar la tine acasă, numai pentru tine. 

Mai mult, exteriorul este plin de facilități care îți vor face fiecare zi mai palpitantă: piscină, loc de joacă pentru copii, teren de tenis. 

Facilitățile ansamblului rezidențial

Piscină privată 20x10m

Loc de joacă pentru copii

Teren pentru tenis de câmp

Promenadă pe marginea lacului

Marină cu pontoane dedicate rezidenților

Facilitățile Lacului Snagov

Navigație cu ambarcațiuni de agrement

Plimbări cu caiacul

Pescuit

Restaurante accesibile de pe lac

Wakeboarding si sporturi acvatice

Materiale și finisaje care rezistă timpului

Construcție

Fundație din beton armat. Structură din lemn tratat fungicid și ignifug. Scurgerea apelor pluviale se va face prin burlane metalice la nivelul solului Talpă inferioară: lemnul este tratat în autoclavă sub presiune, împotriva umidității, având dimensiunile 150x45 mm sau 100x45 mm, montată pe fundația de beton Talpă superioară/centura: lemnul are dimensiunea de 150x45 mm sau 100x45 mm

Uși și acces

Ușă de intrare metalică Terasă: lame de terasă din larice cu striații, tratate cu ulei; structură de rezistență non-portanta, grinzi din lemn autoclavat montate pe fundația de beton; elemente metalice de fixare, suporți șipci lemn, parasolar realizat din molid Grădină: gard perimetral cu scânduri de lemn, gard metalic la deschiderea către drumul de acces interior cu poartă pentru acces pietonal și poartă culisantă pentru acces auto

Pereți

Pereții exteriori: placare la exterior cu lambriu, spațiu de ventilare, folie anticondens UV / tencuială decorativă albă, polistiren cu grosimea de 10 cm EPS80; OSB 12 mm; structura lemn 150x45 mm; izolație 150 mm vată minerală prevăzută în interiorul structurii de lemn; folie barieră de vapori; placare cu rigips la interior Pereții interiori: structură lemn 100 x 45 mm; izolație 100 mm vată minerală prevăzută în interiorul structurii de lemn; folie barieră de vapori; placare cu rigips Lambriul de pe fațadă este din lemn de molid, îmbinare nut și feder, tratat cu grund și vopsea

Instalație electrică

Circuite electrice conform proiectului, prize și întrerupătoare marca Gewiss, tablou electric general, împământare (nu include montaj de corpuri de iluminat)

Înstalații de încălzire

Centrală termică în condensație Ferroli 30-33 KW, Încălzire în pardoseală. Termosistemul din polistiren expandat peste care se aplică tencuială decorativă albă.

Acoperiș

Acoperiș: tablă din oțel zincat Bilka sau înlocuitor – culoare gri antracit, șipci și contrașipci, fixare tabla/folie anticondens, izolație vată minerală prevăzută la interiorul structurii de lemn,  folie barieră de vapori, placare cu rigips la interior

Instalații sanitare

Țevi PPR alb, rezervoare WC îngropate marca Grohe, racord și scurgere mașina de spălat rufe, poziționare obiecte sanitare în băi.

Partenerii noștri

Descoperă casele din mijlocul naturii naturii, construite cu suflet, inspirație și finisaje de calitate!